rssNe puteţi găsi pe:
Contactaţi-ne acum la 0721 225 166 sau la 0754 899 964

Tratamente Corporale

"Dragostea de frumuseţe este Gust. Crearea de frumuseţe este Artă"
-Ralph Waldo Emerson

Tratamente Corporale la Scarlett Salon

          Terapeutul nostru cunoaşte cu exactitate metoda de lucru, grupele musculare ce au nevoie de atenţie, de antrenament, în aşa fel încât efectele sesiunilor să fie cele scontate: fermitatea muşchilor fesieri, un abdomen drept, picioare zvelte, braţe elegante, mai exact: un corp destins, aspectuos, armonios, o cinste de la dvs. pentru dvs.(sau, de ce nu, pentru prietena dvs., soţul, mama, sora sau orice persoană îndrăgită.

 

Presoterapie
          Presoterapia este terapia efectuată prin presiune şi preprezintă o metodă modernă utilizată atât în medicină cât şi în estetică. Este eficientă şi nedureroasă, cu un mare efect terapeutic în acelaşi timp plăcut şi relaxant.
          Presoterapia se bazează pe o acţiune fizică , de compresie, pentru a trata insuficienţa sistemului venos şi limfatic cât şi pentru îmbunătăţirea următoarelor probleme: picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor şi retenţia de apă în ţesuturi.

Vacuum
          Terapia vacuum este una dintre cele mai eficiente metode de tratament anticelulitic pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 până la stadiul de macronoduli), prin care se reuşeşte spargerea şi antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de ,,coajă de portocală''.
          Procedura constă într-un masaj de tip aspiraţie, în urma căruia este îmbunătăţit vizibil aspectul pielii atinse de celulită. Astfel, se elimină stratul de grăsime subcutanată, apa reţinută în ţesuturi, precum şi toxinele, favorizându-se drenajul limfatic.

Ultrasunet
          Tratamentul cu Ultrasunete este o terapie excelentă pentru remodelarea corporală, deoarece reprezintă una din puţinele metode în cursul căreia întâlnim un efect dublu: de spargere a depozitelor de grăsime calcifiate şi de dizolvare simultană a lor, cu rezultate vizibile într-un timp relativ scurt.
          Ultrasunetele produse de aparatul UltraSoniq utilizează intensităţi reduse şi frecvenţe înalte (de la 1 Mhz la 3 Mhz, adică de peste 1 milion de vibraţii pe secundă), de aceea vibraţiile lor nu pot fi auzite de urechea umană, le simţim doar datorită căldurii interioare generate. Ele au însă capacitatea de a stimula funcţiile celulelor şi de a întări capacitatea ţesuturilor, creând micro-vibraţii cu efect de încălzire şi de topire a grăsimilor.

Electrostimulare
          Procedura de electrostimulare este un fitness intensiv, experţii evaluând că 45 de minute de electrostimulare echivalează cu 6-8 ore de gimnastică fără întrerupere. Aşa se face că efectele şedinţelor de electrostimulare sunt vizibile imediat. În plus, ca rezultat al şedinţelor de electrostimulare, muşchii devin mai fermi, iar grăsimile sunt eliminate treptat. Pe langă tonifierea musculară şi arderea grăsimilor, şedinţele de electrostimulare cresc metabolismul, circulaţia sanguină şi gradul de oxigenare al zonei respective.

Slăbire rapidă
          Având experienţă în domeniul înfrumuseţării, slăbirii şi remodelării corporale, Scarlett Salon te aşteaptă într-un mediu cald, intim, cu un personal profesionist, pregătit să îţi ofere cele mai eficiente tratamente şi tehnici de remodelare corporală şi înfrumuseţare facială, cu aparatură modernă, de ultimă oră, totul pentru a da forma ideală corpului tău!

Împachetări
          Scarlett Salon vă pune la dispoziţie o varietate mare de împachetări, ele fiind recomandate în funcţie de necesităţile fiecărei cliente în parte. Împachetarile se realizează în termocuvertă (pătură electrică) sau în tunelul cu raze infraroşii.
          Se pot alege împachetări atât la cald cât şi la rece - împachetări care nu necesită o sursă de căldură, însă foarte eficiente pentru slăbire şi eliminarea celulitei, recomandate persoanelor cu fragilitate capilară sau cu contraindicaţii pentru tratamentele la cald.
          Împachetările sunt foarte eficiente pentru detoxifiere, slăbire localizată rapidă şi sănătoasă, eliminarea celulitei, prevenirea, ameliorarea şi vindecarea vergeturilor.

Tunel
          Tunelul cu infraroşu este practic o infrasaună cu efecte termice pentru slăbit rapid şi în kilograme şi în centimetri, ideal pentru tratamente anticelulită şi pentru împachetări corporale.
          Razele infraroşii ale tunelului pătrund 5-6 cm în ţesuturi şi acţionează direct asupra celulelor grase. Căldura foarte puternică generată de tunelul cu infraroşu topeşte grăsimile acumulate în exces de către organism. Efectele tratamentului la tunelul cu infraroşu sunt remarcabile: circulaţia sangvină este mult îmbunătăţită, sistemul imunitar este fortifiat, corpul slăbeşte în kilograme şi în centimetri.

presoterapie, vacuum, ultrasunet, electrostimulare, slăbire rapidă, împachetări, tunel presoterapie, vacuum, ultrasunet, electrostimulare, slăbire rapidă, împachetări, tunel

Preţuri "Tratamente Corporale"
Click aici pentru preţurile Scarlett Salon

Preţuri Tratamente Corporale

Profesioniştii_Scarlett_Salon, oferă o picătură de răsfăţ pentru trupul tău prin servicii executate impecabil.

contact

Existăm pentru tine!
Toate serviciile noastre au fost create special pentru tine, pentru trupul tău, pentru relaxarea ta. Nu ezita să ne contactezi pentru o programare

Galerie