rssNe puteţi găsi pe:
Contactaţi-ne acum la 0721 225 166 sau la 0754 899 964

Terapii Speciale

"Dragostea de frumuseţe este Gust. Crearea de frumuseţe este Artă"
-Ralph Waldo Emerson

Terapii Speciale la Scarlett Salon
Ansamblu de tehnici care utilizează mâinile (frământare, petrisaj, presiuni, vibraţii etc.) şi se exercită pe diferite părţi ale corpului în scop terapeutic.

          Scarlett Salon vă pune la dispoziţie serviciile unui kinetoterapeut cu experienţă de peste 10 ani în practicarea tehnicilor de masaj, certificat şi atestat internaţional.

 

Masaj thai yoga
          Tehnicile componente ale acestui tip de masaj sunt asemănătoare cu asanele din filosofia Yoga. Este bine ştiut că aceste asane au efecte benefice asupra organismului, inducând relaxarea fizică şi mentală. În plan energetic, aceste asane creează o legatura cu cele şapte chakre corespondente cu organele şi glandele din corpul fizic şi cel spiritual.

Masaj balinez
          Masajul Balinez este un masaj cu puternice influenţe ayurvedice, în care se utilizază din plin presopunctura, reflexoterapia şi tehnicile orientale de masaj. Combinând o varietate de tehnici de relaxare prin reflexoterapie, presopunctură şi masaj corporal, toate în acceaşi şedinţă, masajul balinez te ajută să îţi relaxezi complet corpul şi să scapi de durerile musculare în cazul în care ele există.

Masaj Holistic
          Masajul holistic tratează individul ca pe un întreg, nu îşi îndreaptă atenţia doar asupra stării fizice, iar mişcările sunt în general mai lente, meditative. Trebuie subliniat faptul că masajul, început din timp, poate preveni boli sau probleme serioase. Evoluţia sănătăţii noastre este în mâinile noastre, suntem responsabili de desăvârşirea vieţii noastre! Profitând de cadoul tibetan străvechi: masajul, viaţa noastră va fi mai lungă, mai sănătoasă şi valoroasă decât a înaintaşilor noştri.

Masaj Lomi Lomi
          Lomi Lomi este o formă veche de masaj practicat de indigenii polinezieni din Hawaii. În Hawaii lomi lomi înseamnă chiar masaj, iar tehnicile utilizate sunt transmise din vechime. Lomi lomi reprezintă atingerea în spiritul lui Aloha (respect, atenţie) care vizează corpul, inima şi spiritul.

Masaj cu pietre vulcanice
          Masajul cu pietre vulcanice este un masaj special de echilibrare a celor şapte chakre, îmbunătăţire a stării de sănătate şi aducerea pacienţilor într-o stare de armonie şi bună dispoziţie.

Masaj cu bambus
          O tehnică utilizată din cele mai vechi timpuri ne salvează astăzi de oboseală şi ne tonifică musculatura. Beneficiile masajului cu beţe de bambus au fost demonstrate cu mii de ani în urmă de către asiatici, iar astăzi, te poţi bucura de această metodă la Scarlett Salon.

masaj thai yoga, balinez, holistic şi lomi-lomi

Preţuri "Terapii Speciale"
Click aici pentru preţurile Scarlett Salon

Preţuri Terapii Speciale

Contează_pe_noi, când vine vorba de masaj thai yoga, balinez, holistic şi lomi-lomi, suntem cei mai buni!

contact

Existăm pentru tine!
Toate serviciile noastre au fost create special pentru tine, pentru trupul tău, pentru relaxarea ta. Nu ezita să ne contactezi pentru o programare

Galerie