rssNe puteţi găsi pe:
Contactaţi-ne acum la 0721 225 166 sau la 0754 899 964

Masaj

"Dragostea de frumuseţe este Gust. Crearea de frumuseţe este Artă"
-Ralph Waldo Emerson

Masaj la Scarlett Salon
Ansamblu de tehnici care utilizează mâinile (frământare, petrisaj, presiuni, vibraţii etc.) şi se exercită pe diferite părţi ale corpului în scop terapeutic.

          Scarlett Salon vă pune la dispoziţie serviciile unui kinetoterapeut cu experienţă de peste 10 ani în practicarea tehnicilor de masaj, certificat şi atestat internaţional.

 

Masaj relaxare
          Prima ta alegere, în cazul în care nu ai mai venit la noi la salon, pe care ar trebui s-o faci, este masajul de relaxare. Profesioniştii Scarlett Salon te vor relaxa şi pondera energetic cu un număr de tehnici asiatice de masaj. După care, vei fi în măsură să alegi ce stil/stiluri de masaj îţi priesc şi te fac să te simţi ca un nou născut. 

Masaj anticelulitic
          Masajul Anticelulitic te ajută să scapi de aspectul de "coajă de portocală" al pielii şi te face să arăţi de nota 10! Tehnicile asiatice de masaj anticelulitic sunt puse in aplicare in salonul Scarlett Salon de catre terapeuţi specializaţi.

Masaj reflexoterapie
          Reflexoterapia se realizează în salonul nostru de către personal specializat, prin metode şi tehnici orientale de presopunctură asupra centrilor energetici din palmă şi talpă. Masajul este realizat prin presiune cu degetele dar şi cu ajutorul unui instrument asiatic special de ceramică. Reflexoterapia aplicată în palmă rezolvă problemele legate de dureri de cap sau inimă, în timp ce reflexoterapia în talpă ajută la vindecarea organelor interne (ficat, pancreas, rinichi, plămâni, etc.).

Masaj pentru graviduţe
          Masajul Prenatal este masajul de care are nevoie orice viitoare mamică. Având origini străvechi, această terapie este folosită în zilele noastre în toate centrele şi saloanele de masaj din întreaga lume, ajutând gravidele să depăşească momentele grele ale perioadei prenatale.

Masaj Deep Tissue
          Masajul deep-tissue este o alternativă la masajele terapeutice deja existente. Fiind oferit de către un terapeut specializat, terapia prin masaj deep-tissue are menirea de a acţiona în profunzime musculară, înlăturând toate consecinţele unui stil de viaţă caracterizat de stres şi tensiune, generând şi o revigorare emoţională. Puteţi percepe astfel terapia prin masaj deep-tissue ca pe o alternativă a detoxifierii emoţionale.

Relaxare Anticelulitic Reflexoterapie Prenatal Bambus

Preţuri "MASAJ"
Click aici pentru preţurile Scarlett Salon

Preţuri Masaj

Profesioniştii_Scarlett_Salon, vă vor răsfăţa cu o gamă variată de masaje, realizate cu simţ de răspundere şi maximă seriozitate.

contact

Existăm pentru tine!
Toate serviciile noastre au fost create special pentru tine, pentru trupul tău, pentru relaxarea ta. Nu ezita să ne contactezi pentru o programare

Galerie