rssNe puteţi găsi pe:
Contactaţi-ne acum la 0721 225 166 sau la 0754 899 964

Cosmetică

"Dragostea de frumuseţe este Gust. Crearea de frumuseţe este Artă"
-Ralph Waldo Emerson

Cosmetică la Scarlett Salon
Este arta și practica îngrijirii, păstrării și înfrumusețării corpului uman, în special a feței și a părului.

Epilat
          Indiferent că îţi face sau nu plăcere, epilarea este tehnica la care recurgi pentru a avea o piele fină şi strălucitoare. Epilarea cu ceară reprezintă cea mai eficientă modalitate de îndepărtare a părului nedorit de pe corp şi, în plus, este durabilă - firul creşte în interval de 2-3 săptămâni. Pentru a obţine rezultate maxime, firul trebuie să aibă cel puţin jumătate de centimetru lungime. Poţi opta fie pentru ceara caldă, fie pentru cea rece. Aceasta din urmă este folosită de femeile care se epilează acasă şi este mai puţin eficientă decât ceara fierbinte, în sensul că nu dilată atât de bine firul de păr, iar acesta creşte de obicei mai repede.

Pensat
          Pensatul este o artă, iar adaptarea formei sprâncenelor la faţă este un punct decisiv în accentuarea trăsăturilor faciale. Noi te putem ajuta în alegerea formei corecte pentru a perfecţiona întreg ansamblul facial.

Extracţii
          Extracţia comedoanelor este un procedeu care poate fi iniţiat doar de către un specialist. Acest proces se realizează cu ajutorul unui dispozitiv numit comedon extractor. Acesta este un instrument mic, de metal, circular care va fi fixat pe comedom şi va împinge în jos pielea din jurul acestuia, eliminând conţinutul.

Tratamente şi masaje faciale
          Tratamentele faciale sunt cele mai căutate şi populare printre clienţii SPA-urilor. Aceste tipuri de tratamente au scopul de a curăţa tenul în profunzime, redându-i strălucirea şi fermitatea.
          Masajul facial este unul dintre tratamentele spa extrem de agreabile la care apelează multe femei, dar şi mulţi bărbaţi. Dacă nu ai timp să beneficiezi de un masaj corporal, unul facial este o alegere bună, deoarece, deşi durează puţin (15 – 20 de minute), are un efect miraculos de întinerire.

Vopsit gene şi sprâncene
          Acest procedeu face parte din cosmetica decorativă, având un rol estetic de înfrumuseţare. Prin vopsire se realizează o coloraţie mai intensă a genelor şi a sprâncenelor, ceea ce ajută la accentuarea expresivităţii ochilor şi a privirii. Este mai indicat decât rimelul care necesită zilnic un timp mai îndelungat, este incomod, dă un aspect artificial şi poate irita.

Gene false
          Genele false, deşi inventate în 1916 de către regizorul american D. W. Griffith, folosite intens de actriţe ca Joan Crawford sau Marlene Dietrich în epoca de aur a cinematografiei, precum şi în anii '60, cunosc de-abia în zilele noastre un adevărat avânt comercial. Azi, datorită noilor tehnologii, genele false cunosc o dezvoltare uimitoare: un număr mare de modele în culori, forme şi dimensiuni extrem de variate. Trebuie doar să alegi ce-ţi doreşti şi ce ţi se potriveşte.

Extensii gene fir cu fir din păr natural
          Extensiile sunt semi-permanente şi rezistă până la 2-3 luni, în funcţie de ciclul de viaţă al genelor naturale. Sunt rezistente la apă, duş, la înot şi saună, nu se rup nici atunci când dormi! Folosirea extensiilor de gene poate fi o opţiune excelentă dacă vrei să îţi măreşti lungimea şi volumul genelor fără să foloseşti tone de rimel de fiecare dată când vrei să îţi pui în evidenţă genele.

Make-Up
          Machiajul joacă un rol deosebit de important în crearea unui look perfect, care să îţi exprime stilul cu bun gust. Pentru a avea o imagine de invidiat trebuie să adaptezi make-up-ul la vestimentaţie şi tipul evenimentului la care vei participa, apelează la Scarlett Salon şi vei primi cele mai bune servicii şi sfaturi!

Microdermoabraziune
          Microdermoabraziunea exfoliază primul strat de celule de la nivelul pielii folosind capete de tratament cu cristale de diamant. Realizează o delicată exfoliere a pielii şi în acelaşi timp întăreşte sistemul imunitar al celulelor din primul strat de epidermă într-un mediu steril şi controlat. Spre deosebire de metoda clasică de microdermoabraziune, tehnica folosirii cristalelor de diamant îndepărtează anumite riscuri cum ar fi o exfoliere exagerată, inhalarea cristalelor de pe capetele de tratament, nu cauzează iritaţii ale pielii sau reacţii alergene. După doar un singur tratament, veţi observa cum pielea devine mai luminoasă, catifelată şi curată.

Relaxare Anticelulitic Reflexoterapie Prenatal Bambus

Preţuri "COSMETICĂ"
Click aici pentru preţurile Scarlett Salon

Preţuri Cosmetică

Scarlett_Salon, oferă o gamă diversă de tratamente de înfrumuseţare, proiectate în mod deosebit pentru a satisface întru totul nevoile dumneavoastră, iar ca misiunea noastră să fie realizată am ales cu să lucrăm cu încredere, folosind cosmetice profesionale.

contact

Existăm pentru tine!
Toate serviciile noastre au fost create special pentru tine, pentru trupul tău, pentru relaxarea ta. Nu ezita să ne contactezi pentru o programare

Galerie